Her er oppskriften:
Brød uten mel
(dette er til 2 brød i vanlige brødformer)
8 egg (ja, du leser rett!)
1 boks kesam eller crême fraiche
6 ss rapsolje
3 ts bakepulver
6 ss linfrø
90 gr sesamfrø
100 gr solsikkefrø
120 gr kli
Rør sammen egg, olje og kesam
til en jevn røre for hånd. Rør inn resten av ingrediensene. Deigen skal være ganske løs og kladdete. Kle to 1,5 liters former med bakepapir. Fordel røren i formene. Glatt ut brødene, og stek midt i ovnen på 180 grader i 55 minutter.
Avkjøles på rist. Kan fryses.
Brødene passer som hverdagsbrød og til matpakka. De er veldig drøye. Høyden på brødene blir ca. 3 cm.
Og her er baksten ferdig! Godt brød som holder seg godt i fryseren. Mmm...
Dette høres spennende ut, må nok prøves :-)
SvarSlettHar bakt dette brøde i dag. Jeg tar hele deigen oppi en brød form , får da stort brød )) Og det var veldig godt ))
SvarSlett